Zwembril op sterkte – Zie wat je hebt gemist

Als u een bril draagt, hoe ziet u dan tijdens het zwemmen? Er zijn zwembrillen op sterkte waarmee u net zo helder kunt zien terwijl u in het water bent alsof u er niet bent. U kunt uw contactlenzen dragen als u het risico wilt nemen een of beide te verliezen, en contactlenzen zijn duur in vergelijking met een zwembril op sterkte. U kunt Duikbril op sterkte krijgen met dezelfde sterkte als uw bril of contactlenzen. U kunt niet alleen nog zien tijdens het zwemmen, maar het dragen van een veiligheidsbril houdt ook schadelijke chemicaliën en bacteriën uit uw ogen.

Zwembrillen op sterkte zijn er in verschillende stijlen en kleuren, getint om u tegen de zon te beschermen, of helder om ‘s nachts of in een binnenzwembad te dragen. Ze zijn er ook in verschillende sterktes van -2.0 tot -8.0, ze zijn anti-mist, je zult een paar willen hebben met een platte lens die gemakkelijker te doorzien is en je zicht zal duidelijker zijn. Koop een van deze zwembrillen met een siliconen afdichting, veel zwembrillen hebben een rubberen afdichting en gaan niet zo lang mee. Er zijn een paar andere dingen waar je naar moet kijken voordat je een paar aanschaft.

· Siliconen afdichting
· Anti mist
· Wordt geleverd met een etui om uw zwembril op sterkte te beschermen tegen beschadiging
· Gegarandeerd, afneembaar neusstuk en verstelbare banden
· Verschillende kleuren en stijlen
· Getint
· Platte lens voor helderder zicht
· Kracht van -2.0 tot -8.0
· Zoek een paar waar je je comfortabel bij voelt, ze moeten nauwsluitend maar niet te strak zitten

Wees voorzichtig met het type dat u koopt, u wilt een op maat gemaakte bril op sterkte kopen, dit is een paar op bestelling gemaakt, een dioptriepaar is al vooraf ingesteld met een sterkte en als u de verkeerde sterkte koopt, kunt u uw ogen verder beschadigen.

Zwembrillen op sterkte kunnen voor verschillende sporten worden gedragen, maar ook om te zwemmen. Er zijn andere watersporten waarbij iemand een veiligheidsbril zou moeten dragen in plaats van contactlenzen of een bril. U zou een veiligheidsbril over uw bril kunnen dragen, maar de bril zou niet passen zoals het hoort, en er zou water naar binnen lekken. Basketbalspelers kunnen nu ook een zwembril op sterkte dragen om hun ogen te beschermen als ze verplicht zijn een bril of contactlenzen te dragen. kijk, een bril kan niet worden gedragen als je basketbal speelt, en contacten kunnen beschadigd raken als iemand tijdens het spelen een speler in de ogen zou porren of slaan. Met een bril op sterkte kan de basketbal de bal zien en tegelijkertijd zijn ogen beschermen.

Dus ongeacht welke sport je beoefent of als je een zwembril op sterkte nodig hebt om alleen maar te zwemmen, koop een bril waarin je je prettig voelt en die goed bij je past en die de kracht geeft die je nodig hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *