Zorg voor gevoelige tanden met Crest Whitestrips

Als je gevoelige tanden hebt maar je wilt bleken, wees dan niet bang! Alle kits voor het bleken van tanden bevatten ingrediënten die enige irritatie kunnen veroorzaken, maar zelfs als u gevoelige tanden heeft en er een manier is om dit te doen, is er hoop dat u uw tanden kunt laten bleken. Dit product wordt ten zeerste aanbevolen voor mensen met gevoelige tanden die Crest Whitestrips gebruiken, een ingrediënt voor het bleken van tanden dat slechts 6% waterstofperoxide bevat.

Gebruik Crest White Strips niet dagelijks op zeer gevoelige tanden. Als u het gebruikt, gebruik het dan niet langer dan 10 minuten per dag. Het bleken van tanden verloopt langzaam, afhankelijk van het gebruik van het product, dus overdrijf het niet. Deskundigen wijzen erop dat bij gebruik van het product de periode volgens de instructies wordt gecontroleerd en het bereik niet wordt overschreden, de oorzaak van de schade kan onomkeerbaar zijn. Dus stel een tijd in en zet desnoods een wekker naast je.

Iedereen heeft gevoeligheden voor zijn tanden, dus het hangt ervan af hoe comfortabel u zich voelt bij het gebruik van Crest White Strips voor het bleken van tanden. Als u tintelingen ervaart tijdens het gebruik van het product, onderbreek dan de behandeling ter plaatse gedurende een dag en hervat deze na 48 uur wanneer de gevoeligheid volledig is verminderd. De behandeling kan worden gestopt en er zijn geen vaste regels die dagelijks moeten worden gevolgd. Vergeet niet om de genezing van uw tanden en tandvlees toe te staan.

Crest witte strips moeten volgens de instructies op de tanden worden achtergelaten. Zorg er wel voor dat je welke gebruikt en je tanden niet te veel bleekt. Omdat dit op de lange termijn een belangrijke oorzaak is van gevoeligheid. Mondhygiëne is van het grootste belang, dus u moet proberen zo min mogelijk alcohol, nicotine en koffie te gebruiken voor gezonde, glanzende tanden op de lange termijn. Twee keer per dag je tanden poetsen kan de opbouw van tandplak en tandsteen helpen voorkomen, zodat je het geheim van gezonde, witte tanden kent.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *