Waarom zou u een scooter of bromfiets kopen? Zijn ze het echt waard?

Vroeger leek het kopen van een scooter een vergezocht idee, of in ieder geval een idee waar alleen jongere, meer beïnvloedbare geesten aan dachten, maar het idee om die perfecte bromfiets of scooter te bezitten, wordt steeds gezonder in de hoofden van mensen. Misschien is het de waanzin van de benzineprijzen die ons ertoe brengt rechtvaardigingen en excuses in ons hoofd te verzinnen, of misschien gewoon de gedachte om alles te doen wat mogelijk is om een extra dollar te besparen, maar hoe dan ook, scooters zijn de straten als nooit tevoren.

Of het nu gaat om de indrukwekkende en zuinige Vespa of om de meer sportieve en energievretende Honda- of Yamaha-Bromfiets aanschaffen die men wil, het is meestal het excuus om geld te besparen op benzine dat tot de beslissing leidt, maar het pure plezier van het rijden op een van deze scooters in de stad is waarschijnlijk de gedachte die de aankoop doet gebeuren.

Dus waar moet je op letten bij het kopen van een scooter? Welnu, het hangt in de eerste plaats af van uw doel om er een te krijgen. Misschien ben je gewoon op de markt omdat ze er leuk uitzien en je wat bonusgeld over hebt, dan wil je misschien eens kijken naar de Honda- of Suzuki-scooters die er zijn. Met sommige met 250cc-motoren kunnen deze scooters snelheden van 130 km/u overschrijden, wat ik trouwens niet per se op die kleine motorfietsen zou willen uitproberen.

Als je een scooter wilt kopen om bij die vrome buren te passen die “groen gaan” sinds die CFL-lampen uitkwamen, kijk dan zeker eens naar een elektrische scooter. Niet alleen is elektriciteit veel goedkoper dan gas, ook de kwaliteit van elektrische scooters is de afgelopen jaren en decennia sterk verbeterd. Deze scooters kunnen nu snelheden van 30 mph overschrijden en meer dan 30 mijl cruisen voordat ze opnieuw moeten worden aangesloten. Met een elektrische scooter hoef je een ritje naar het tankstation minder te maken, dus ook daar is er enige opluchting. En natuurlijk zullen je buren blij zijn als ze je zoemende, elektrisch aangedreven bromfiets je oprit zien oprijden.

Als je echter net als ik bent, wil je gewoon een scooter omdat je het beu bent om zoveel aan de pomp te betalen, en ELK uitstel is een optie. Deze benzinebespaarders kunnen 80 mijl rijden op een liter benzine.

Als je niet de moeite wilt nemen om je scooter te laten registreren, dan zul je een scooter willen vinden die kleiner is dan 50cc, want volgens de wet moet alles daarboven worden geregistreerd. Om al dat papierwerk te vermijden, kunt u een scooter van 49 cc aanschaffen. Ze kunnen verbazingwekkend stil zijn in vergelijking met de algemene gedachten over hen en hebben ook wat pit in hen. Alles dat tot 35 mph gaat, is geweldig, want het doel is tenslotte niet om net zo snel te gaan als voorheen, het is gewoon om daar te komen voor minder geld. Als u een goedkope bromfiets of scooter wilt kopen, bekijk dan de onderstaande link om precies de juiste te vinden die bij uw levensstijl past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *