Vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid en buitenlandse investeringen in onroerend goed in Californië

Er is opwindend nieuws voor buitenlandse investeerders als gevolg van recente geopolitieke ontwikkelingen en de opkomst van verschillende financiële factoren. Deze samenloop van gebeurtenissen heeft als kern de grote prijsdaling van Amerikaans onroerend goed, gecombineerd met de uittocht van kapitaal uit Rusland en China. Bij buitenlandse investeerders heeft dit plotseling en aanzienlijk geleid tot een vraag naar onroerend goed.

Uit ons onderzoek blijkt dat alleen China al geld heeft uitgegeven. huisvesting in de afgelopen 12 maanden, veel meer dan ze het jaar ervoor hebben uitgegeven. Vooral Chinezen hebben een groot voordeel dankzij hun sterke binnenlandse economie, een stabiele wisselkoers, betere toegang tot krediet en verlangen naar diversificatie en veilige investeringen.

We kunnen verschillende redenen noemen voor deze stijging van de vraag naar onroerend goed door buitenlandse investeerders, maar de belangrijkste attractie is de wereldwijde erkenning van het feit dat de Verenigde Staten momenteel genieten van een economie die groeit ten opzichte van andere ontwikkelde landen. Koppel die groei en stabiliteit aan het feit dat het een transparant rechtssysteem heeft dat een gemakkelijke weg creëert. burgers om te investeren, en wat we hebben is een perfecte afstemming van zowel timing als financieel recht… waardoor uitstekende kansen ontstaan! De VS leggen ook geen valutacontroles op, waardoor het gemakkelijk is om te desinvesteren, wat het vooruitzicht van investeringen in onroerend goed nog aantrekkelijker maakt.

Hier geven we een paar feiten die nuttig zullen zijn voor degenen die overwegen te investeren in \\Onroerend goed\\ in het en in het bijzonder. We nemen de soms moeilijke taal van deze onderwerpen en proberen ze begrijpelijk te maken.

In dit artikel wordt kort ingegaan op enkele van de volgende onderwerpen: Belasting van buitenlandse entiteiten en internationale investeerders. Amerikaanse handels- of zakelijke belasting van entiteiten en individuen. Effectief aangesloten inkomen. Niet-effectief verbonden inkomen. Winstbelasting filiaal. roerende voorheffing op betalingen aan de buitenlandse investeerder. Buitenlandse bedrijven. partnerschappen. Vastgoedbeleggingsfondsen. Verdragsbescherming tegen belastingen. Filiaal Winstbelasting Rente-inkomsten. Zakelijke winsten. Inkomsten uit onroerend goed. Capitoolwinsten en gebruik van verdragen door derde landen / beperking van voordelen.

We zullen ook kort de disposities van onroerendgoedinvesteringen belichten, inclusief onroerendgoedbelangen, de definitie van een onroerendgoedbezit vennootschapsbelastinggevolgen van investeringen in onroerendgoedbelangen in de Verenigde Staten “USRPI’s” via buitenlandse bedrijven, Foreign Investment Real Property Tax Act “FIRPTA” inhouding en inhouding uitzonderingen.

Niet-VS burgers kiezen er om veel verschillende redenen voor om in Real estate te investeren en ze zullen uiteenlopende doelstellingen hebben. Velen zullen ervoor willen zorgen dat alle processen snel, snel en correct worden afgehandeld, evenals privé en in sommige gevallen met volledige anonimiteit. Ten tweede is de kwestie van privacy met betrekking tot uw investering buitengewoon belangrijk. Met de opkomst van internet wordt privé-informatie steeds openbaarder. Hoewel u mogelijk verplicht bent om informatie voor belastingdoeleinden vrij te geven, bent u niet verplicht en mag u het eigendom van onroerend goed niet openbaar maken voor de hele wereld. Een doel voor privacy is legitieme bescherming van activa tegen twijfelachtige schuldeisersclaims of rechtszaken. Over het algemeen geldt: hoe minder individuen, bedrijven of overheidsinstanties weten over uw privézaken, hoe beter.

Het verlagen van de belastingen op uw beleggingen is ook een belangrijke overweging. Bij het beleggen in onroerend goed moet men overwegen of onroerend goed inkomstengenererend is en of dat inkomen al dan niet ‘passief inkomen’ is of inkomen dat wordt gegenereerd door handel of zaken. Een andere zorg, vooral voor oudere beleggers, is of de belegger een Amerikaanse ingezetene is voor belastingdoeleinden.

Het doel van een LLC, Corporation of Limited Partnership is om een schild van bescherming tussen u persoonlijk te vormen voor enige aansprakelijkheid die voortvloeit uit de activiteiten van de entiteit. LLC’s bieden meer flexibiliteit bij het structureren en betere bescherming van schuldeisers dan commanditaire vennootschappen, en hebben over het algemeen de voorkeur boven bedrijven voor het houden van kleiner onroerend goed. LLC’s zijn niet onderworpen aan de archiveringsformaliteiten die bedrijven zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *