Top 5 ontsnappingsspellen voor iDevices

Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk veel ontsnappingsspellen online gespeeld. Maar wist je dat dit ook een groeiende trend is in de Apple App Store? Het mooie van de iOS-app is dat je kunt profiteren van de aanraak-, kantel- en schudfuncties van je apparaat. Hier is een lijst met games van topkwaliteit om uit te checken. Velen van hen zijn zelfs gratis.

Antrim Escape (1, 2 & 3) door Game Hive Corp.

Dit is een serie van drie games, waarvan vier in het Ierse Antrim Castle. De eerste is de kortste van de drie, maar het is de moeite waard om te spelen. Ik vond de AE2 de meest uitdagende van de drie en de AE3 de meest evenwichtige. De game heeft hoogwaardige, voor het netvlies geoptimaliseerde graphics en maakt gebruik van kantel- en schudfuncties. Nadat je deze spellen hebt gewonnen, wil je meer.

Ellie – Help me…Alsjeblieft door Ateam

Deze game geeft een Japanse horror-twist aan het kamerontsnappingsgenre. Je moet met een klein meisje communiceren via een monitor en haar helpen ontsnappen uit haar cel. Er zijn meerdere eindes, sommige goed en sommige slecht. Dit spel is dus de moeite waard om minstens één keer te spelen.

Room Break: ontsnap nu !! op wedstrijddag

Dit is voor hardcore ontsnappingsspelers. Er zijn 5 afleveringen met elk 5 kamers, dus in totaal 25 escape room . Elke kamer heeft een uitlaatmeter. Als je de puzzels te langzaam oplost, heb je geen meters meer en moet je de kamer opnieuw opstarten. Hoewel dit voor de meeste spelers frustrerend kan zijn, kan het een zeer lonende ervaring zijn voor degenen die zich eraan houden.

Diamond Penthouse Escape 2 door TeraLumina

Hoewel niet zo lang of uniek als de andere games op de lijst, is Diamond Penthouse Escape 2 een solide game met logische puzzels en een humoristisch einde. Het is gratis en zeker de moeite waard. Bekijk ook andere games van TeraLumina zoals Haunted House Escape.

Escape Game: “The Drifting Locked Chamber” door IDAC CO., LTD.

IDAC is verantwoordelijk voor veel escape room games in de App Store. De kwaliteit varieert, maar de meeste zijn gevuld met uitdagende puzzels waar zelfs de beste ontsnappers dol op zullen zijn. Ik denk dat Locked Chamber een van de betere spellen is omdat alle puzzels logisch aanvoelden. Zoals de meeste IDAC-games is het erg lineair, maar niet benauwd. Als je van hun games houdt, moet je AppNavi downloaden, die meer gratis games biedt.

Als deze op zijn, komt er meestal een nieuwe uit. Je kunt Bored.com ook proberen voor meer escape-apps, die elk ongeveer 5 minuten duren. Als je meer wilt weten over dit spel, of als je meer wilt weten over andere spellen, bekijk dan mijn lijst met escape room spellen. Voor de meeste heb ik zelfs oefeningen geschreven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *