Moet ik een gas- of elektrische scooter kiezen voor mijn kind?

Elektrische scooters zoals de Razor elektrische scooter en Go-Ped zijn de laatste jaren erg populair geworden en zijn een mooie manier om de kloof tussen kickscooters en full-size bromfietsen en scooters te overbruggen. Steps zijn prima voor kleine kinderen, maar als je ze wilt verplaatsen naar iets dat sneller en geavanceerder is, overweeg dan om een elektrische of gasscooter te kopen.

Elektrische scooters kunnen gebruik maken van elektrische of gasmotoren, elk met zijn eigen voor- en nadelen. In dit artikel nemen we deze typen scooters onder de loep om je te helpen bij het kiezen van de beste elektrische scooter step voor je kind.

Het eerste wat je moet weten over een elektrische scooter is de topsnelheid. Gasscooters zijn bijna altijd sneller dan elektrische scooters met een maximale snelheid van ongeveer 30 mph, terwijl scooters met elektromotoren tot ongeveer 20 mph kunnen reiken. Het is noodzakelijk om hier veiligheidsoverwegingen in overweging te nemen. Het kan zijn dat uw kind om een snellere scooter vraagt, maar misschien niet klaar is voor een scooter die zo snel kan gaan. Langzamere elektrische scooters zijn mogelijk veiliger totdat u leert hoe u er op een verantwoorde en competente manier mee om moet gaan.

Voor jongere kinderen zijn elektrische scooters altijd een betere keuze omdat ze zeker veiliger zijn, maar voor jongere tieners die meer verantwoordelijkheid dragen en langzamere scooters kunnen ontlopen, zijn gasscooters waarschijnlijk de juiste keuze.

Laten we vervolgens eens nadenken over het onderhoud. Gasscooters hebben meer onderhoud nodig omdat de motor regelmatig moet worden gecontroleerd op olie en de bougies van tijd tot tijd moeten worden schoongemaakt of vervangen, net als de motor in uw auto of grasmaaier. Elektromotoren zijn gemakkelijker voor kinderen om voor te zorgen, omdat ze vrijwel onderhoudsvrij zijn.

Je zult ook regelmatig met je gasscooter naar het benzinestation moeten gaan, maar hij heeft een voordeel ten opzichte van elektrische scooters wat betreft de looptijd. Scooters met elektromotoren hebben verschillende maximale looptijden per oplaadbeurt. Het varieert van 40 minuten voor kleine motoren tot 4 uur voor grotere motoren. Het wordt continu gebruikt en 4 uur is genoeg voor uw kind om zich in de buurt te verplaatsen. Eenvoudig opladen door de stekker ‘s nachts in een stopcontact te steken om de volgende dag te spelen.

Kinderen moeten ook de juiste manier leren om voor het lichaam van de scootmobiel te zorgen voordat deze in de modder wordt gedompeld en goed wordt afgedroogd om corrosie te voorkomen.

Hoe zit het met de kosten van gas- en elektrische scooters? Gasscooters zijn duurder dan elektrische scooters. Go-Peds beginnen bij ongeveer $ 450. Betaalbare Razor-scooters met een maximale looptijd van 40 minuten zijn al te vinden voor slechts 100, maar als je een scooter wilt die langer kan blijven rijden, moet je extra betalen. Ook zijn elektrische scooters goedkoper in gebruik dan scooters op gas.

Concluderend kunnen we zeggen dat elektrische scooters beter zijn voor jongere kinderen omdat ze veiliger en gemakkelijker te verzorgen zijn. Voor kinderen of tieners met meer verantwoordelijkheden zijn de snellere modellen op gas een goede keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *