Meubels kopen: meubelwebsite of showroom?

Weten hoe u meubels op de juiste manier kunt kopen, kan u veel geld en hartzeer besparen. Gebruik nooit een meubelwebsite om meubels te kopen. Afgezien van foto’s en beschrijvingen, weet je nooit wat je meubels kopen. Foto’s en beschrijvingen vertellen u niet de werkelijke kleur, werkelijke afmetingen of werkelijke kwaliteit!

Hier zijn enkele van de problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij het kiezen en kopen van een meubelwebsite. Dat is geen manier om meubels te kopen en dit is waarom.

die kleur

Deze problemen worden in willekeurige volgorde gepresenteerd omdat de prioriteiten van elke persoon anders zijn. Kleur wordt als eerste genoemd omdat veel mensen de verkeerde indruk hebben dat ze online kleur nauwkeurig kunnen beschrijven.

Hier is wat nieuws voor jou. Als je op 4 verschillende schermen naar Van Goghs ‘Zonnebloemen’ kijkt, en niet te vergeten op 4 verschillende computers, dan zie je 4 verschillende tinten geel! Hetzelfde geldt voor meubels die te vinden zijn op onze meubelwebsite.

De enige manier om er zeker van te zijn dat het meubilair dat u koopt de kleur heeft die u wilt, is door een showroom te bezoeken. Als ze je schaduwoptie niet hebben, vraag ze dan om het mee te nemen, anders koop je het niet. Tinten bekleding kunnen erg belangrijk zijn, en kersenhout kan er online bruin uitzien. Zowel stof als hout kunnen er anders uitzien tussen showroom- en online tinten.

erectie

Alle banken en stoelen in dezelfde stijl zien er online precies hetzelfde uit. Ik weet niet of het met de hand is gemaakt met traditioneel houtwerk en houtwerkverbindingen. Ik weet niet of het frame is gemaakt met behulp van sterke pen-en-gatverbindingen die de sterkte van het hout gebruiken, of dat het gewoon aan elkaar is geschroefd en gelijmd. Slechts één van deze zal loskomen als de schroeven corroderen en de lijm zacht wordt in vochtige en vochtige omstandigheden.

Ik kan niet zeggen of de bank is bekleed met gebonden veren en een laag vulling of dat de kussens op een onderstel van multiplex of spaanplaat rusten. Je kunt op de foto’s online niet zien of de tafel of kast is gemaakt van gebeitst multiplex spaanplaat of van massief Amerikaans hardhout!

meubels showroom gebruik

Er is absoluut geen manier om de kwaliteit van het meubilair te beoordelen door alleen naar de presentatie op de website te kijken. Ja, veel meubelfabrikanten en dealers hebben websites. Als een van deze echter meer verantwoordelijkheden heeft, staan we geen online aankopen toe.

Amerikaanse meubelbedrijven zoals L & J.G. Online aankopen zijn niet beschikbaar bij Stickley, Southwood Furniture, Simply Amish, The Custom Shoppe, Canal Dover en Sherrill Furniture. Zij verwijzen u door naar hun dealer. Deze dealers hebben fysieke winkels die bekend staan als meubelshowrooms, waar u uw favoriete selecties kunt zien voordat u een aankoop doet.

Hoe meubels te kopen

De manier om het juiste meubilair te kopen, is om eerst te bepalen welk type meubilair u nodig heeft voor uw kamer. Ook al richt je het hele huis in, je moet het kamer voor kamer inrichten. Los één kamer tegelijk op, althans voor het grootste deel. Accenten en bijzetmeubels kunnen later worden bijgekocht.

Als je eenmaal een globaal idee hebt van wat je wilt, ga dan naar lokale meubelwinkels en kies er een of twee die websites hebben. Bezoek onze site en zoek naar het meubilair dat u zoekt. Het gaat om de stijl en kleur, niet om het daadwerkelijke merk en model. De meeste websites bieden een zoekvak dat u kunt gebruiken, en betere meubelzaken bieden links naar alle meubelfabrikanten die hun producten aanbieden.

Bekijk alles wat beschikbaar is op die website dat aan uw behoeften voldoet. Maak een lijst en ontdek waar onze showrooms zich bevinden. De volgende site is om de showroom te bezoeken om de selectie te inspecteren. Je kunt zien wat een kleur werkelijk is, niet hoe het eruit ziet op een foto op een website, maar hoe het er in het echt uitziet.

Voel de kwaliteit

Je kunt de meubels ook aanraken en voelen. Ga op stoelen en banken zitten en lig op matrassen. Test zelf hoe gemakkelijk de slaapbank tussen twee gebruiksbeurten omgebouwd kan worden. Check de sterkte van een stapelbed voor je kind en krijg visueel een goed beeld van hoe groot de eettafel eigenlijk is.

Hoe meubels te kopen. Bezoek onze meubelwebsite en bezoek vervolgens onze meubelshowroom. Maak online uw eerste keuze en bekijk en controleer vervolgens de meubelen in onze showroom. Als je dan een slechte keuze maakt, zal niemand de schuld hebben behalve jezelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *