KUCOIN Trading USDC Coin Koers in USDT en EUR

Als u aan stableCoins denkt, zijn de twee meest voorkomende USDT en EUR. Hoewel USDT in populariteit is gewonnen als meer algemeen geaccepteerd en transparanter, wordt USDC Coin beschreven als de veiligere stablecoin en is het mogelijk eerder te houden aan de overheidsregulering en audits, terwijl USDC Coin niet wordt ondersteund door een overheid. USDT is een favoriet van veel handelaren voor het handelen van paren op de DEFI -protocollen, waaronder BTC/USD, terwijl USDC Coin beschikbaar is op veel van dezelfde blockchains als Tether.

Hoewel beide valuta stable coins zijn, wordt USDC Coin breder gebruikt voor handel dan USDT. Het moederbedrijf is een gereguleerd bedrijf, dus de prijs van USDT is zeer volatiel. Beleggers kunnen echter nog steeds een fatsoenlijk rendement behalen met USDT, dat stabiler is dan USDC Coin. En omdat het ERC-20-compatibel is, kunnen gebruikers USDC Coin eenvoudig verzenden of ontvangen van hun portemonnee. Vanaf de tijd van dit schrijven is USDC Coin de elfde meest waardevolle cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie, met een zevendaags handelsvolume van $ 5,5 miljard en een handelsvolume van $ 1,8 miljard 30 dagen. USDC Coin is relatief stabiel bij $ 1 per eenheid en is niet onderhevig aan aanzienlijke volatiliteit.

USDC Coin is een open-source, gedecentraliseerde en gratis digitale valuta die op het Ethereum-protocol draait. Het is gemaakt door de Center Organisation, een samenwerking tussen Circle en Coinbase. Het bedrijf geeft de valuta uit en handhaaft een equivalent bedrag van reserve als het totale bedrag van USDC Coin in omloop. Daarom is één USDC Coin altijd converteerbaar naar één USD. Het centrum wordt regelmatig gecontroleerd door Grant Thornton LLP en de reserve rapporten worden maandelijks gecontroleerd.

Kucoin Cryptocurrency Exchange USDC Coin vs USDT

Bij het vergelijken van de twee belangrijkste Stable Coins USDC Coin en USDT is een groot verschil tussen hen de waarde van elk. Beide zijn $ 1 waard, maar USD Coin lijkt een veiliger keuze te zijn. USDT is een boete gekregen door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), dus USD Coin is een veiligere keuze. Desalniettemin zijn beide munten niet zonder hun nadelen.

Met de KUCOIN Nederlandse Crypto Exchange kunt u stortingen doen zonder een vergoeding te betalen. Deze uitwisseling accepteert verschillende crypto- en bank transfers. Gebruikers kunnen ook hun portefeuilles van derden verbinden met de uitwisseling en handel vanaf daar. Dit is geweldig nieuws voor degenen die de controle over hun vermogen graag behouden. USDC Coin vs USDT – Hoe te kiezen

USDT is iets breder beschikbaar dan USDC Coin. USDC Coin kan worden gekocht op de meeste grote beurzen, waaronder Binance. Het is ook gemakkelijker om een uitwisseling te gebruiken dan USDT. De meeste DEFI Exchangeen hebben USDC Coin als een optie. Als u geen lokale uitwisseling in uw regio hebt, kunt u USDC Coin kopen op een cryptocurrency Exchange. Deze beurzen fungeren ook als marktplaatsen voor digitale valuta’s.

Kucoin Cryptocurrency Nederlandse crypto Exchange

De KUCoin -website biedt verschillende handels opties, waaronder deposito’s en opnames. Het ondersteunt ook marge -kredietverlening en futures handel, evenals het opzetten van mijnbouw. De site is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Chinees, Engels, Russisch en Spaans. KUCOINS Support Team reageert snel op vragen en verzoeken om aanvullende informatie. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het bedrijf via de live chat -ondersteuning, die 24 uur per dag beschikbaar is.

De KUCoin Exchange is toegankelijk voor klanten uit 36 SEPA -lidstaten. Deposito’s en opnames worden gemaakt via een veilig kanaal en klanten kunnen een native handelsbod gebruiken om een ruil te maken. Het bedrijf onderhoudt een afzonderlijk KuCoin Nederlandse Crypto Exchange platform en een futures -derivatief handelsplatform, waarmee gebruikers fondsen van de ene account op de andere kunnen opnemen of storten zonder kosten aan te gaan.

Als u niet geïnteresseerd bent in het gebruik van cryptocurrencies als uw primaire vorm van betaling, kunt u uw creditcard of betaalpas gebruiken om aankopen te doen via het KUCoin -platform. De KUCoin -website ondersteunt ook meer dan 100 valuta’s, dus als u niet zeker weet of uw gekozen valuta beschikbaar is op Kucoin, gebruik dan uw bankpas of creditcard. U kunt zelfs uw creditcard gebruiken om geld naar het platform te sturen zonder digitale valuta.

KUCoin Cryptocurrency KCS Coin Trade

Als u op de markt bent om een cryptocurrency te kopen, is Kucoin misschien een uitstekende keuze. De uitwisseling heeft een hoge liquiditeit, een groot gebruikersbestand en een brede selectie van ondersteunde activa en diensten. Het handhaaft ook geen KYC -controles voor nieuwe gebruikers, waardoor het een uitstekende keuze kan maken voor degenen die deze stap niet willen ondergaan. Kucoin werd medio 2017 gelanceerd en werkt sindsdien. De technische architectuur is in de loop der jaren verfijnd.

Kucoin biedt handelsbots aan om zijn gebruikers te helpen bij het proces. Een van deze bots wordt handelsbot genoemd en zal gebruikers helpen hun beleggingswinsten te vergroten. Handelsbots zijn cloudgebaseerd en zullen voor hen automatisch transacties uitvoeren. Kucoin -handelsbots zijn gratis en zullen transacties uitvoeren op basis van een reeks regels. Gebruikers kunnen de configuratie van andere succesvolle bots bekijken en kopiëren om zelf te gebruiken.

KUCOIN KCS COIN KOERS IN USDT EN EUR

Kucoin is een crypto-assetExchange gebaseerd op Seychellen die meer dan 250 digitale activa ondersteunt. De huidige architectuur is gecentraliseerd, maar het streeft ernaar binnenkort naar een gedecentraliseerd systeem te gaan. Om dit te doen, heeft Kucoin verschillende best practices geïmplementeerd van conventionele activabeurzen, waaronder interne controles en cross-afdeling evaluaties. Als gevolg hiervan is frauduleus gedrag afgenomen. De huidige CEO van Kucoins is Johnny Lyu.

De Kucoin KCS-munt is een winstdeling stoken en een native cryptocurrency voor de KucoinExchange. Het werd gelanceerd op 15 september 2017 en werd opgericht in 2013. Het executive team van Kucoins omvat COO Eric Don, marketing directeur Jack Zhu, en president van Business Operations John Lee. De beurs is gevestigd in Singapore en de KUCOIN KCS COIN KOERS -handelsprijs in USDT en EUR komt overeen met zijn USDT- en ER -handelsprijzen.

Kucoin cryptocurrency Exchange USDC / USDT

In tegenstelling tot traditionele banken, bieden cryptocurrency Exchangeen zoals Kucoin extra beveiligingsmaatregelen om beleggers te beschermen. Kucoin moedigt bijvoorbeeld tweefactor-authenticatie aan, dus u moet een tweede wachtwoord hebben naast uw accountwachtwoord. Hiermee kunt u ook veiligheidszinnen gebruiken in e -mailberichten die waarschuwingen lijken te zijn voor phishing -aanvallen. Hoewel deze optie misschien veilig genoeg lijkt, komt deze met extra risico. Je moet ook rente betalen als je de positie ‘s nachts bekleedt.

Momenteel ondersteunt Kucoin de handel van USDC / USDT via BTC Direct. U hebt toegang tot deze service door de Crypto-pagina van Buy te bezoeken en de optie van derden te selecteren. Voer vervolgens het bedrag van USDC Coin/USDT in dat u wilt kopen en bevestig uw aankoop. Vervolgens kunt u uw fondsen op uw bankrekening opnemen. Kucoin zal een transactieverwerking kosten aftrekken wanneer u fondsen opneemt.

KUCOIN USDC Coin KOERS IN USDT EN EUR

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van blootstelling aan cryptocurrency -handel, is het de moeite waard om te leren over Kucoin USDT. Deze cryptocurrency is beschikbaar op mobiele apparaten, evenals op zijn officiële website. Er zijn veel verschillende cryptocurrency Exchange En die deze munt aanbieden, en deze paren kunnen worden verhandeld in de USDT- en EUR -valuta’s. Voordat u Kucoin inruilt, controleert u echter de prijs in de lokale valuta die u van plan bent te gebruiken.

 


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *