Kristallen tafellamp

Een kristallen tafellamp kan niet alleen het middelpunt zijn van uw tafel, maar ook van de hele kamer. Er zijn zoveel ontwerpen waaruit u kunt kiezen – een modern ontwerp, een antiek ontwerp of zelfs de retro-look. Hoewel ze nog niet erg populair zijn, maken sommige fabrikanten ook tafellampen op batterijen om energie te besparen. Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan bij mijn favoriete online winkel – Amazon.com – en heb een aantal van mijn favoriete tafellampen uitgekozen die ik graag wil laten zien.

Zoals we allemaal weten, moeten we altijd beginnen met Waterford Crystal wanneer we beginnen te praten over de beste kristallen tafellamp. Er gaat niets boven de kwaliteit, stijl en pure schoonheid van Waterford Crystal-producten. Dus laten we beginnen met te kijken naar deze 26″ Waterford Crystal tafellamp.

Deze tafellamp heeft een messing voet in een opstapontwerp beginnend met de grootste trede aan de onderkant. De gebeeldhouwde voetjes doen deze lamp echt goed tot hun recht komen, en de glazen steel geeft de lamp een stijlvol en toch open gevoel. De witte stoffen kap is 16″ en heeft een 3-weg draaibare lichtschakelaar zodat u het gewenste verlichtingsniveau kunt instellen. De maximale lamp die u kunt gebruiken is een lamp van 100 watt. Er is slechts een klein beetje montage vereist voor deze Waterford Crystal-lamp duurt dat maar liefst 5 minuten.

Deze lamp is klassiek vormgegeven en de glazen steel past echt in elke hedendaagse of moderne setting. En hoewel je misschien denkt dat een Waterford kristallen lamp erg duur is, kun je deze prachtige kroonluchter kristallen lamp eigenlijk met korting krijgen.

Wil je wat minder uitgeven aan je kristallen tafellamp maar toch een moderne uitstraling krijgen met korting, kijk dan eens naar deze Crystal Body tafellamp. Dit is een mooi vormgegeven lamp met vier glazen bollen die van boven naar beneden in grootte oplopend zijn. Het heeft een witte kap die is gemaakt om een ​​perfecte verlichting te geven zonder afbreuk te doen aan de hedendaagse steel. Ook deze lamp maakt gebruik van de 3-standen schakelaar en een lamp van maximaal 100 watt.

Deze lamp is niet goedkoop, maar je kunt hem wel voor een mooie korting krijgen. Dit is buiten de catalogusprijs. Geen slechte prijs voor een van de mooiste lampen die ik ooit heb gezien.

Als je op zoek bent naar een vintage kristallen tafellamp met een antieke look, dan hebben wij wat je nodig hebt met deze Vintage tafellamp met kristallen. Deze lamp heeft een gecraqueleerde rode steel die is afgewerkt met goud en leisteen. De opmerkelijke handbeschildering geeft de antiek ogende lamp echt een vintage gevoel – zoals je decennia geleden in het huis van je grootmoeder zou zien.

Het heeft een stoffen kap die het licht gelijkmatig verspreidt voor een perfecte verlichting. De 4 kristallen hebben elk een Candelabra-lamp nodig en deze wordt geleverd met een inline-schakelaar. Ik denk dat deze vintage lamp perfect is als je van een antieke look houdt in plaats van een moderne uitstraling. Deze lamp is een van de goedkoopste vintage kristallen lampen met een korting van $172.

Nu is deze kristallen tafellamp met een eigentijdse kristalachtige kap heel uniek en modern. Het is zeker het tegenovergestelde van de antieke lampen die we hierboven hebben bekeken! Deze lamp heeft een kroonluchter stijl verlichting uit de 3 glazen “lampenkappen”. Het heeft een slanke steel en een ronde basis om het veel steun te geven. Het is gemaakt van acryl en staal en de fabrikant zegt dat het eenvoudig te monteren is. Het gebruikt normale kroonluchterlampen van 40 watt die je bij elke ijzerhandel zou moeten kunnen krijgen. Ik weet niet precies wat voor soort verlichting deze lamp geeft, maar het is zeker een van de meest unieke, elegante en eigentijdse tafellampen die er zijn!

Ik wilde heel graag een draadloze kristallen tafellamp vinden die ik je zou kunnen laten zien, maar het blijkt dat er niet veel tafellampen op batterijen beschikbaar zijn. Dus we zullen in plaats daarvan naar deze BettyLou draadloze LED-lamp kijken. Deze lamp is gemaakt van bijna 100% glas en past in elke moderne setting. Omdat het op batterijen werkt, is een vraag die u altijd moet stellen, hoe lang blijft het branden? Welnu, het antwoord is dat deze draadloze lamp meer dan 7 uur lang uitstekende verlichting geeft. Het heeft een zeer efficiënt LED-licht waardoor het voor een langere tijd licht kan geven, waardoor deze batterij-aangedreven lamp perfect is voor speciale gelegenheden of zelfs voor dagelijks gebruik.

Er is niet echt een korting op deze draadloze lamp, maar hij is toch uniek genoeg om zijn prijs waard te zijn.

Nu zijn er verschillende soorten en stijlen tafellampen waar je uit kunt kiezen. Tiffany lampen verschillen bijvoorbeeld van andere lampen door het type kap dat ze hebben. Je kunt Tiffany-lampen zelfs opsplitsen in andere stijlen – Victoriaans en Mission. Mica tafellampen worden ook steeds populairder door de fascinerende manier waarop ze licht geven. Smeedijzeren lampen met hun verschillende ontwerpen en aparte looks zijn een andere keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *