Hogedrukreiniging binnenplaats en rijbaan

 

De binnenplaats en de oprit vormen een belangrijk onderdeel van de externe vorm van het huis. Hogedrukreiniging is een belangrijke vereiste nadat hij is blootgesteld aan de erosiefactor.

Regelmatig onderhoud van de schraper en blower kan de tijd verlengen tussen Continuous Druk Terras reinigen, maar onvermijdelijk nodig zijn om op onroerend goed te lijken. Het wordt beschouwd als onderhoudsarme uitvindingen, maar na verloop van tijd leiden verpakkings- of toegangswegen tot mos, modder, banden slipstrepen en zelfs ontsteking.

Drukwassingen en binnenste binnenplaatsverpakkingen vereisen wat apparatuur. De drukpomp, de mondstuk set en wasmiddel zijn minimaal. Daarom is het het beste om een professional in te huren om het drukreinigingswerk volledig uit te voeren. Tijdens spray kan de verkeerde druk het bakstenen oppervlak vernietigen en het voor altijd verpesten. Niettemin, als je weet wat je moet doen, is het een goede recreatieve activiteit. Raadpleeg hiervoor de volgende lijst en begin met spuiten …

Herschik alle potten, planten en meubels in de thee of de binnenplaats. De resterende grond of puin onderhoudt en verslechtert. Gebruik een bladblazer en schraper om bladeren of knobbels met bladeren te verwijderen.

Nadat u de drukringersmachine correct hebt ingesteld (dwz, sluit u de transmissiepijpen aan op het mondstuk, zet u de juiste druk van de pomp in en passeer het type reinigingsoplossing dat is ontworpen om de pomp te reinigen. Draag altijd de veiligheidsbril terwijl u werkt met het onder druk staande systeem.

De patio en baksteen absorberen water. Daarom is het belangrijk om op de juiste manier in water te weken voordat u de reiniger aanbrengt. Gebruik lagedrukinstellingen en blijf achter een paar voet staan om de effectieve applicatiedruk te verminderen. Als het niet doorweekt is, zal de baksteen reinigingsoplosmiddelen of wasmiddelen absorberen en uiteindelijk ruïneren.

Breng vervolgens een wasmiddel of reinigingsoplosmiddel aan op het identificeerbare gedeelte en werk 5-10 minuten. Zoek het drooggedeelte. Opnieuw onderzoek is vereist op dit gebied. De beste manier om de patio van de drukreiniging te reinigen, is door een lagedrukspray te gebruiken met meer wasmiddelen.

Nadat het wasmiddel het werk uitvoert, schakelt u over naar het delicate mondstuk met onderdrukte en spoelt u het resterende wasmiddel in het systeem. Bedek twee of drie rijen stenen tegelijk en was het schone oplosmiddel langzaam op het oppervlak. Een diep bevlekt punt kan meerdere passen vereisen.

Nadat de baksteen is gedroogd, moet u deze mogelijk met de hand verwijderen als u een witte afvoer vindt. Gebruik de efflorescentie -removeroplossing en wrijf deze zelf over. Zie de aanbevelingen van de fabrikant. Breng de cortexverwijderingsoplossing niet aan met behulp van de drukwasmachine. Extra water dat op het oppervlak wordt aangebracht, kan soms meer schaden dan goede dingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *