Handbeschilderde keukens – hoe een professionele schilder je keuken schildert

 

In een tijd waarin velen hun bestaande woning willen verbeteren; er zijn zoveel opties en weinigen hebben de enorme impact van een pas met de hand geschilderde keuken. Het kan een klassieke of eigentijdse look geven met een tijdloze aantrekkingskracht als het eenmaal is voltooid.

Als u ervoor kiest om een professionele schilder en decorateur in dienst te nemen om uw keuken te schilderen, moet u erop kunnen vertrouwen dat ze excellentie, kwaliteit en aandacht voor detail bieden. Hun zorg en professionele aanpak zorgen voor een langdurig eindresultaat.

Elke professionele schilder beantwoordt graag vragen over eerder voltooid werk en moet open staan voor advies en hulp om ervoor te zorgen dat de eindresultaten die u van hemert schilderwerken voor ogen heeft, tot wasdom komen. Ze hebben ervaring en kennis over wat mogelijk is met de beste resultaten, waardoor de illusie van ruimte en licht ontstaat. Elke keuken is uniek en een professioneel ontworpen kleurenschema zorgt voor de wow-factor waarnaar u op zoek bent.

Een vermoeid ogende keuken kan worden getransformeerd met een traditionele handgeschilderde afwerking. Het resultaat is de creatie van een prachtig middelpunt van uw huis. Het is een feit dat de make-over u een fractie kost van de kosten van de aanschaf van een nieuwe keuken, maar tegelijkertijd uw huis en uw enthousiasme voor wat een belangrijke en sociale ruimte in iemands huis is, zal opfrissen.

De door u gekozen professional bespreekt het proces van het schilderen van uw keuken, de beste verven die beschikbaar zijn voor keukendeuren, inbouwmeubels en -kasten en de bescherming van uw bestaande vloeren en apparaten. Je hebt opties voor upgrades voor nieuwe werkbladen, handgrepen, vloeren of extra kasten of opslag.

Wat is het proces van het schilderen van een keuken? De voorbereiding is de sleutel en moet worden voltooid volgens de hoogste normen;

Eerst; het is raadzaam om alle keukenblokken leeg te maken. Welke betere prompt om op te ruimen? De minutieuze voorbereiding moet dan vloeren en werkbladen blijven maskeren en beschermen. Dit vermindert verfvlekken en zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. De best bekwame professionals zullen de tijd nemen om dit te voltooien.

Elke deur, ladefront en zelfs scharnier moet dan worden geëtiketteerd om ervoor te zorgen dat ze terugkeren naar hun oorspronkelijke positie.

Oppervlakken moeten worden geschuurd, gereinigd en afgewerkt met een stofzuiger of een kleefdoek. Alle oppervlakken moeten vervolgens worden voorbehandeld met een hoogwaardige primer; en als het correct wordt gedaan, wordt het een perfect platform voor volgende jassen.

Afwerkingslagen worden dan aangebracht en variëren tussen twee tot drie lagen, afhankelijk van het originele materiaal. Tussen de lagen door schuren is een belangrijke stap en het eindproduct wordt zichtbaar.

Zodra alle vereiste elementen zijn geverfd; alle afplaktape en stofvellen moeten voorzichtig worden verwijderd, zodat deuren en laden kunnen worden opgehangen. Alle scharnieren moeten worden gecontroleerd, zodat alle lades en deuren goed uitgelijnd zijn. Een gepassioneerde decorateur zal vervolgens de ruimte opruimen en schoonmaken, zodat de echte impact voelbaar is bij inspectie door de klant.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *