Een beginnershandleiding voor het dragen van borsttape

Borstband is het enige arrangement dat een grote impact kan hebben op de manier waarop je eruit ziet en voelt op je grote dag.
Het vinden van de juiste tape zal je borsten ondersteunen en verhogen, zodat je op de allerbeste manier in je trouwjurk kunt persen. Je zou kunnen zeggen “als een handschoen”.
Misschien heb je gehoord over boektape, je had zelfs onze eigen portie Challenge To Wear boobtape kopen in ons trouwcentrum, maar heb je enig idee hoe je het moet aanbrengen?
In dit blogbericht zal ik alles laten zien wat je wilt weten over boob tape en hoe het voor jou kan werken. Klinkt goed? Stop dan hier niet…
Een beginnershandleiding voor het dragen van borstband
De juiste borstband vinden
Heb je onze onberispelijke Challenge To Wear Boob Tape al bekeken?
Het is de belangrijkste boob-tape die expliciet is gepland met het oog op dames om hun bruiloftsontmoetingen hoger dan ooit te nemen.
Onze boob tape is verkrijgbaar in 5 teinturen om bij uw compositie te passen en onzichtbaar te blijven onder uw outfit, maar is ook bedoeld om op verschillende manieren te worden gebruikt om uw borstvorm en -maat aan te passen.
Het is zweetbestendig, waterdicht en ademend om je een definitieve troost en levensduur te geven op je grote dag, maar ook hypoallergeen, plasticvrij en eenvoudig te verwijderen.
Onderzoek de 5 tonen op tape die we beschikbaar hebben en kies degene die het beste bij u past. Voer echter het tempo op, want ze verkopen supersnel.
De meest effectieve methode om The Boob Tape aan te brengen
Vanwege de vele soorten en maten waarin borsten voorkomen, zou het moeilijk zijn om u een “one way works for all”-techniek te geven voor het aanbrengen van uw borstband.
Desalniettemin is hier een manier waarop we u zouden aanraden om eerst te evalueren.
Fase 1
Begin met het knippen van alle stroken die je nodig hebt om de gewenste lift en vorm te krijgen.
Het opzetten van alle banden om mee te beginnen zal de interactie een stuk eenvoudiger maken, vooral als je helemaal alleen bent.
Ik zou willen voorstellen om wat tepelhofbedekkingen aan te brengen, aangezien dit gebied van de borsten erg gevoelig kan zijn, dus tepelhofbedekkingen kunnen uw verlossende kwaliteit zijn. Pas op voor Emporella’s tepelhofdeksels die zeer binnenkort verschijnen…
Stage 2
Nu wil je je buste in positie krijgen.
Leun naar voren en sta stevig op je eerste boob in de positie waarmee je misschien wilt afronden. Leun dan achterover en sta rechtop terwijl je je borsten vasthoudt om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met de situering.
Ga je gang en herhaal dit twee of meerdere keren totdat je 100 procent tevreden bent met de vorm en positie.
Fase 3
Als je gelukzalig bent, is het tijd om te beginnen met het aanbrengen van de tape.
Leun naar voren en breng het belangrijkste stuk tape aan.
Over het algemeen raden we aan dat de hoofdstrip centraal staat van onder je buste, over de tepel en op het schouderbot, omdat dit helpt bij het vastzetten van je borsten.
Terwijl je constant je borsten vasthoudt, blijf je tape aanbrengen in de vorm die je nodig hebt.
Fase 4
Nu je klaar bent met de eerste boob, is het tijd om naar de volgende te gaan en de interactie opnieuw uit te voeren.
Ik zou willen voorstellen om deze cyclus voor je grote dag te proberen om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Je wilt het liever niet interessant proberen op de ochtend van je bruiloft.
Instructies om te elimineren
Probeer IT niet op te lichten!
Nu zijn we zo ver verwijderd, dit is de manier waarop we je aanraden om je borstband te verwijderen.
Om de cyclus zo eenvoudig mogelijk te maken, brengt u een crème of lichaamszalf aan op de tape zodat deze minder plakkerig en wat milder wordt.
Wanneer het is ontspannen, kunt u beginnen met het geleidelijk verwijderen van de tape.
Een andere methode om het eenvoudiger te maken, is door te schrobben of te douchen terwijl je de tape draagt, net als een andere methode om de tape te ontspannen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *