Diamond Ring-instellingen – Toon uw diamant met stijl

Er zijn bijna evenveel manieren om een diamant te zetten als er diamanten zelf zijn, en de zettingen van diamanten ringen kunnen het uiterlijk en karakter van uw ring evenzeer beïnvloeden als de diamant zelf. Van eenvoudige, onopgesmukte zettingen tot zettingen rijkelijk bezet met diamanten, de ringzetting die u selecteert kan uw diamant ondersteunen met ingetogen elegantie of met uitbundige flair. Goede instellingen voor diamanten ringen laten uw diamant goed uitkomen.

Bepaalde winkels met diamanten ringen hebben een grotere verscheidenheid aan instellingen dan andere. juiste juwelier voor jou. Eenvoudige instellingen, zoals de klauwzetting, zijn vaker beschikbaar, dus wees bereid om wat extra werk te doen als u op zoek bent naar een juwelier die diamanten ringen met meer gebruikelijke instellingen verkoopt.

De griffenzetting wordt het meest gebruikt voor solitaire ringen en kan een enkele steen perfect laten uitkomen. Dit soort zetting kan ervoor zorgen dat uw 鑽戒 dicht bij de hand kan zitten, of hem kan verheffen voor meer bekendheid. Een tandzetting, die een soort mandvorm creëert waarin de diamant rust, laat meer van de diamant zien dan andere soorten diamanten ringzettingen, en hoewel dit een diamant prachtig kan weergeven, laat het de steen ook meer bloot en kwetsbaarder voor schade.

Een andere diamanten ringzetting staat bekend als de bezelzetting, waarbij de diamant wordt omgeven door een soort kraag. Dit type instelling is veiliger dan de prong-instelling en is om deze reden een populaire keuze. Dit type instelling kan een ring een meer gestroomlijnde, ingetogen uitstraling geven.

Een channel set ring is een ring waarin verschillende stenen in een channel zijn uitgelijnd – deze setting is ideaal voor diegenen die meer dan één steen in hun ring willen hebben. Deze stijl wordt in de volksmond gekozen voor verlovingsringen, omdat de nette lijn die door deze zetting wordt gecreëerd, het gemakkelijk matchen van een trouwring mogelijk maakt. Een zetting die qua uiterlijk lijkt op deze zetting is de onzichtbare zetting, waarin ook edelstenen naast elkaar zitten.

Er wordt gezegd dat zettingen van diamanten ringen representatief zijn voor de basis van uw huwelijk, dus kies, net als bij de diamant die u selecteert, een zetting die uw gevoelens voor elkaar het beste weergeeft. Probeer zoveel mogelijk winkels met diamanten ringen te bezoeken – en als je de juiste setting voor je hebt gevonden, word je helemaal opnieuw verliefd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *