De beste motorhelmen – welke moet je kopen?

Beslissen welke helm de beste helm voor jou is, kan een moeilijke beslissing zijn, vooral als je je realiseert hoeveel verschillende variaties er zijn van de motorhelm. Om te bepalen welke de beste motorhelm voor jou is, moet je echt beslissen welk type het beste past bij je persoonlijkheid, veiligheidsbehoeften en je budget.

De persoonlijkheid van een motorrijder is een van de belangrijkste factoren die in overweging worden genomen bij het bepalen van de beste motorhelm vanwege het gewicht dat de helm heeft op hoe die persoonlijkheid wordt weergegeven. Bijvoorbeeld, een halve helm met een op maat gemaakte vlammende verfbeurt zal het uiterlijk geven van een hard-neus, slecht tot op het bot motorrijder, dan een effen zwarte integraal motorfiets  scooterhelm die de persoonlijkheid kan uitbeelden van een minder excentrieke, conservatieve rijder met minder wilde kant.

Als veiligheid uw grootste zorg is, is de kans groter dat u er een kiest waarvan bewezen is dat deze veiliger is en een hoger beschermingsniveau biedt dan een die misschien niet zo veilig is. Dit kan het geval zijn wanneer iemand probeert te kiezen tussen een integraalhelm en een halfhelm, omdat de kans groter is dat hij de integraalhelm kiest vanwege de grotere mate van bescherming die de integraalhelm kan bieden.

Ten slotte zal het budget van een rijder ook een grote rol spelen bij de beslissing welke de beste motorhelm voor de rijder is, aangezien een duurdere helm alleen denkbaar kan zijn als de rijder het budget heeft waarmee hij of zij die kan kopen. helm. Helmen van hoge kwaliteit die veel bescherming en comfort bieden, hoeven niet schrikbarend duur te zijn en zijn hier bij Motor Medley eenvoudig te verkrijgen.

Er zijn een aantal verschillende soorten motorhelmen waaruit een rijder kan kiezen en hieronder staan ​​een paar verschillende categorieën die je echt moet begrijpen om te beslissen welke de beste motorhelm voor jou is.

Halve helmen

Halve helmen zijn erg populair voor degenen die wat meer vrijheid willen hebben bij het dragen van een helm, omdat ze voor meer ventilatie zorgen en volgens sommigen niet zo beperkend zijn omdat er geen volledige schaal is die het hele hoofd van de rijder omvat. De halfhelm biedt echter niet het beschermingsniveau dat een integraalhelm biedt omdat deze minder ondersteuning biedt aan het hoofd van de berijder. Een ander nadeel van halfhelmen, afgezien van het feit dat ze minder bescherming bieden dan integraalhelmen, is dat ze geen gezichtsmaskers hebben, wat betekent dat de berijder er verantwoordelijk voor is om zelf oogbescherming mee te nemen. Sommige halfhelmen worden geleverd met verwijderbare oogkappen die de ogen van de rijder beschermen. Halve helmen zijn voordeliger in warme rijomstandigheden vanwege het verhoogde ventilatieniveau, waardoor de rijder koel blijft.

Integraalhelmen

Integraalhelmen zijn vaak populairder om een ​​aantal redenen, waaronder het feit dat ze een hoger niveau van veiligheid en comfort bieden aan rijders die op zoek zijn naar die eigenschappen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de schaal die het hoofd van de ruiter volledig bedekt. De helmschaal wikkelt zich volledig rond de voorkant van het gezicht en biedt bescherming aan het hele hoofd, niet alleen de zijkanten, bovenkant en achterkant van het hoofd. De integraalhelm is voordeliger in koelere rijomstandigheden omdat ze de rijder beschermen tegen koude wind en temperaturen. Ze helpen ook het gezicht van de rijder te beschermen tegen rondvliegend vuil en puin. Een steeds populairder wordend type integraalhelm is de modulaire helm die de vrijheid van een halve of 3/4 helm combineert met de bescherming van een integraalhelm in één zeer handige helm. De opklapbare helm is gemaakt van een complete schaal die met een simpele druk op de knop omhoog geklapt kan worden. Als je op zoek bent naar maximale bescherming en comfort, dan is de integraalhelm de beste motorhelm voor jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *