Bruiloftgoochelaars – Ideeën voor uw bruiloftsreceptie Entertainment

Een bruiloftgoochelaar is gewoon een goochelaar die op veel bruiloften magie heeft uitgevoerd en begrijpt hoe de dag werkt. Ze zullen op de beste momenten van uw grote dag magie uitvoeren, ze zullen u nergens toe in de weg staan, maar uw dag verbeteren door al uw gasten te vermaken tijdens de rustigere delen van de dag.

Wanneer kan je goochelaar het beste optreden?

Er zijn 3 belangrijke vensters wanneer een goochelaar op je bruiloft perfect zou zijn.

1. Tijdens de foto’s – terwijl de fotograaf druk bezig is met het organiseren van alle foto’s, blijven veel van uw gasten rondhangen terwijl ze zich afvragen wanneer het eten komt. Een goochelaar die zich in deze tijd met uw gasten mengt, zal de stille tijden doorbreken en hen verbazen en boeien totdat het tijd is om te eten!

2. Tijdens het bruiloftsontbijt – aangezien al uw gasten aanschuiven voor de maaltijd, zijn er veel mensen die elkaar nog niet eerder hebben ontmoet – er is meestal een kleine wachttijd terwijl alle tafels worden bediend – uw bruiloftgoochelaar kan elke tafel bezoeken wanneer ze eten niet en vermaken de gasten met een verbazingwekkende goocheltruc / close-up magie.

3. Tijdens de avond – dit is weer een geweldige tijd voor een goochelaar er zijn meestal meer gasten, maar wees voorzichtig, als je de nacht ingaat, worden de dingen luider en stroomt er meer drank, zodat de goochelaar harder moet werken om gehoord te worden en mensen hebben de neiging om de magie niet zo te waarderen.

Als u gaat trouwen en u wilt een professionele bruiloftgoochelaar op uw bruiloft, zoek dan gewoon naar bruiloftgoochelaars bij u in de buurt. Zorg ervoor dat de goochelaar een video op hun website heeft staan, zodat je hun optreden kunt bekijken om te zien of het bij jouw dag past. Het heeft geen zin om een ​​vuurvretende clown op je chique bruiloft te hebben – tenzij je er een wilt!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *